Kjøpsvilkår

Foretaksinformasjon:

Kokoso i Norge distribueres av Apini AS, Org. nr 894 741 802 MVA
Rolfsbuktveien 17,1364 Fornebu
Tlf. 977 00 795, Epost: post@kokoso.no

Produktinformasjon:
100% naturlig og økologisk kokosolje spesielt utviklet til pleie av barnets delikate hud helt fra nyfødtstadiet

Forehold:
Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel.

Salgs- og leveringsbetingelser:
Kunder får en ordrebekreftelse på epost automatisk når de handler i vår nettbutikk. Hvis du ikke mottar bekreftelse innen 4 dager, ta kontakt med oss.

Vi benytter Bring som frakt leverandør. Levering ca 3 – 5 dager, inkludert lørdager. Fraktkostnader vil variere etter hvilken postkode i Norge.

Betaling:
Betaling med VISA eller Mastercard i nettbutikk før varen er sendt ut. Når du handler hos Apini blir betalingen behandlet av Stripe / PayPal som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/ Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

Reklamasjon:
Dersom det foreligger en mangel eller feil ved varen, send oss en e-post til post@apini.no med beskrivelse av hva som er feil og vi vil hjelpe deg. Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp.

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok den og legger ved utfylt angrerettskjema: se link

Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto. Se utfyllende informasjon på angrerettskjemaet.